Onmisbare hulp 2

Het vervolg op onmisbare hulp 1

Moest ik toch maar niet meer doen, door onmisbare hulp opgevouwen was in kasten leggen. Ontdek dat ik daar niet genoeg kastruimte voor heb.

Onmisbare hulp had kinderboeken meegenomen. Die afdankertjes zagen er uiteraard een stuk netter uit dan de boeken bij jongste in de kast.

Morgen komt onmisbare hulp. Voel me verplicht om de door haar opgevouwen/gestreken was nu in de kasten te leggen #andersdenktzedatikluiben

Man zegt, schrijf eens op het briefje van onmisbare hulp dat daar en daar stof ligt. Nietwetend dat ik nooit opdrachten op briefje schrijf.
Mijn onmisbare hulp kan namelijk zelf denken. En weet beter dan mij wat er moet gebeuren.

Dochter heeft met onmisbare hulp haar kamer opgeruimd. Ze moet het toch van iemand leren. Anders wordt ze net zoals haar moeder.

Onmisbare hulp belooft geen chocolade te kopen van het kerstgeld. Dat had ik nl op briefje geschreven "ipv wat lekkers".

Onmisbare hulp kocht dit http://bit.ly/fhq99E vanochtend. Om dit te maken ipv goodiebag kinderfeestje.

Wil je ook koffie vraag ik aan onmisbare hulp. Ga je beneden zitten. Nee ik drink achter PC. Nee dan hoef ik niet dan werk ik liever door.

Voor het eerst een opdracht op briefje onmisbare hulp geschreven. Of ze foto's wil nemen van de mummie traktaties die ze gaat maken.

Moet bekennen, een gestreken spijkerbroek is toch ook wel eens fijn om aan te trekken. Met dank aan onmisbare hulp.

Ik ga rondje puinruimen. Morgen komt onmisbare hulp. Voel me beetje ongemakkelijk als ze iedere keer 4 machines was vouwt & moet overwerken.

Onmisbare hulp was vandaag gelukkig bereid het niet uitgedeelde overschot mee te nemen http://bit.ly/bcN6Ac

Ik heb teveel mannelijke hormonen èn een onmisbare hulp RT @telegraaf Vrouwen willen van nature schoonmaken http://bit.ly/cZBFMg

Ik krijg gebruikte kinderkleding van onmisbare hulp, waar ik heel blij mee ben. Dat hoort toch ook andersom eigenlijk? #mercedes #panda

Tegenwoordig vind ik het alleen nog maar genant dat onmisbare hulp in een Mercedes e200 rijdt, en ik in een gepimpte panda.

Vroeger vond ik het best genant dat ik onmisbare hulp nodig had. Omdat ik vond dat ik dat soort klussen zelf moest doen.

Onmisbare hulp had vandaag geen tijd om briefje terug te schrijven. Ze mailde na afloop vanuit haar huis de gedane werkzaamheden hier @mjf68

Man had zonder goedkeuring expressokopjes gekocht. Onmisbare hulp heeft er eentje laten vallen. Zelfs dat weet ze, welke kopjes kapot moeten

@Ozowiezo Kweet. Een van de voordelen van onmisbare hulp is dat er dan hier met dezelfde regelmaat puingeruimd wordt #andersgebeurtdatniet

Heel fijn dat onmisbare hulp morgen komt, maar dat betekent dat ik nu eigenlijk zou moeten puinruimen *zucht, maar staat toch op*.
 
Creatieve mensen hebben geen rommel, creatieve mensen hebben overal ideeën liggen. (Brigitta Bemmelmans - Iedereen Elke Dag Plezier)

@RuthHoos Ik denk vaak had ik maar een beetje van onmisbare hulp. Ik kan me er gewoon niet toe zetten. Maar ik kan me verschuilen #geentijd
@RuthHoos Ik kan het gewoon niet #tijd=smoes. Zelfs als ik met haar klets, wapperen haar handjes, en die van mij niet.
@RuthHoos Nee dat is het niet. Onmisbare hulp heeft ook een creabea gen en maakt de mooiste kettingen. Heb er wel eens eentje gekocht.

Ik wil ook een beetje van dat talent van onmisbare hulp! En ik mis het kletspraatje nu ze op dinsdag komt ipv zaterdag. Wel efficiënter zo..

Onmisbare hulp schrijft ook dat ze zich weer vermaakt heeft. En dat er een kleine verrassing is op zolder (was opgevouwen & gestreken).

Onmisbare hulp schrijft terug dat de koffie lekker was en probeert op te sommen wat ze gedaan heeft vanochtend. Maar dat past niet op A4tje.

Vanochtend op A4tje voor onmisbare hulp maar 1 opmerking gezet "vergeet je geen nespressootje te pakken?" Anders werkt ze misschien te hard

Onmisbare hulp heeft ongevraagd bestek-lade en 2 keukenkastjes gedaan. Dat had ik toch echt niet op dat A4tje geschreven. Tis haar vergeven.

Mailwisseling met onmisbare hulp: ik ga ook briefjes klaarleggen net zoals.. Haha ja maar niet meer opschrijven dan wat past op 1 A4tje hè.
*zoekt nu naar allerkleinste lettertype* #onmisbarehulp #moetopA4tjepassen

@mira_ah Zit me hier een beetje schuldig te voelen. Onmisbare hulp is bezig, en ik twitter #cvsh

Goed nieuws. Een vaste klant van onmisbare hulp gaat naar verpleegtehuis. Komt ze hier voortaan op dinsdag ipv zaterdag.

gaat puinruimen, want na 5 weken komt morgen onmisbare hulp weer. En ja, een keertje op vrijdag ipv zaterdag!

Zucht, ondanks onmisbare hulp is het huis nooit aan kant #cvsh Duurt nog 2 weken voordat ze weer komt.

Meer tweets over onmisbare hulp hier.