Win-actie!

Mijn visitekaartjes van www.artoek.nl (1 van oudste en 1 van jongste) zijn alweer ruim 7 jaar oud. Ik deel ze nog maar zelden uit, ik gebruik daarvoor meestal een ansichtkaart of traktatie-bouwplaat uit de rubriek papierwaren.


Al tijden heb ik een idee voor een nieuw visitekaartje. Een multifuntioneel visitekaartje, dat ik ook wil gaan verkopen in de webwinkel. Als stok achter de deur (zodat ik het eindelijk eens uitwerk!) maak ik er hier een prijsvraag van:

Rarara, wat worden mijn nieuwe visitekaartjes?
Het juiste antwoord wordt beloond met 50 van de, nog te ontwerpen, visitekaartjes.

Geef via reactieformulier je antwoord. En laat je email of twitternaam achter. Je mag zo vaak mee doen als je wilt. De win-actie is afgelopen zodra het product in de webwinkel staat of als het 3x goed geraden is! De winnaars maak ik hier en op twitter bekend.

Op twitter al even gepolsd, en nee het is geen aankleedpopje op een ansichtkaart zoals @asteijns opperde (alhoewel ik dat wel overwogen heb).