Nog maar een blog

Bloggen, de klad kwam er een beetje in....
  • Queenbee ligt tijdelijks stil. Er valt weinig te bloggen. Update van het spel naar iOS9 geeft fouten. De server is niet bereikbaar. De Androidversie is nog beta. En de developer is aan het afstuderen.
  • Traktatieblog, mijn eerste blog. Ooit opgestart als extraatje voor mijn klanten en om zichtbaar te worden bij de doelgroep van Artoek. Heeft gedraaid als een tierelier. Maar inmiddels achterhaald met de komst van Pinterest. En de lol is er een beetje af, door de vele plaatjespikkers. Die foto's zonder bronvermelding overnemen, foto's op Facebook zetten, traktaties presenteren als zijnde eigen maaksel, soms zelfs de originele watermerkjes eraf poetsen om er een eigen logo op te zetten.
  • Feestjesblog, het idee was daar ooit dat iedereen er foto's kon plaatsen van feestjes. Maar ja, toen kwam Hyves, en Facebook. En via Blogger bleek het toch niet zo makkelijk om iedereen stukjes te laten plaatsen.
  • Dit blog en de Autodidact kabbelen rustig voort.

Dus ik ben nog maar een blog begonnen. Nageluk. Op de domeinnaam van mijn dochters blog, die ooit fanatiek begon, maar inmiddels haar inloggegevens kwijt is.

Een blog met tips......
Omdat ik door de bomen het bos niet meer zie als ik op Google iets op zoek. Als je "fruitvliegjes" intikt vliegen de commerciƫle boodschappen je om de oren en blijken er speciale pagina's voor te bestaan. Tik je een kwaaltje in, dan beland je in oeverloze discussies op fora waar iedereen aan mag bijdragen. Waar dezelfde tip meerdere malen voorbij komt, waar tips van tovenaars en grapjassen tussen staan en waar het verhaal eromheen soms tig keer zo lang is als de daadwerkelijke tip. Waar soms gevaarlijke tips tussen staan als poets je tanden met soda, zonder te vermelden dat het waarschijnlijk baking soda moet zijn. Of wrede tips als strooi zout op slakken. Niet doen, er zijn diervriendelijkere opties!

Een neverendig blog. Omdat je eeuwig naar de beste oplossing blijft zoeken.