Onmisbare hulp

Met geen tijd of talent voor het huishouden twit deze WAHM zo af en toe ook over onmisbare hulp. In chronologische volgorde:

De man van mijn onmisbare hulp zegt, geef haar een sopje en ze is gelukkig. Die van mij zegt, geef Martine internet en ze is gelukkig.

Mijn onmisbare hulp MOET gewoon stofzuigen zegt ze, als ze het een dag niet gedaan heeft wordt ze heel onrustig en kan ze niet slapen.

Mijn onmisbare hulp meet 190cm en heeft hele lange armen. Een huishoudtrapje is niet aan haar besteed.

In een vorig leven werkte mijn onmisbare hulp bij de Action. Het allerleukste klusje daar vond ze schappen reorganiseren aan het einde van de dag.

Ik strijk nooit. Maar hang de was zorgvuldig op. Goed klapperen of 2 minuten in droger. Wat dan nog gekreukt is strijkt mijn onmisbare hulp.

Al iemand jaloers inmiddels?

Mijn onmisbare hulp zei vandaag; mijn handen jeuken om eens een heel weekend achter elkaar flink tekeer te gaan in dat kolossale huis van W.

Onmisbare hulp is snel. Voordat ik "kun je de gordijnen even afhalen" uitgesproken heb zijn ze er al af. Zelf heb ik daar een trapje voor nodig.

Het eerste wat mijn onmisbare hulp GRETIG vraagt als ze binnenstapt; heb je vandaag nog speciale dingen om te doen?

Geloof het of niet, maar mijn onmisbare hulp heeft ook een nadeel. Ze is zo volgeboekt dat ze hier alleen op zaterdag kan komen.

Voorgangster van mijn onmisbare hulp zong prachtige Ghanese liederen tijdens haar werk. Dat doet mijn onmisbare hulp niet. #datdanweerniet

Mijn onmisbare hulp heeft een dochter net iets ouder dan mijn jongste. Krijg daar af en toe kleding van. #datdanweerwel

Op een zonnige dag kwam onmisbare hulp enthousiast binnen. Yes, vandaag gaan die schoonloopmatten door een sopje. Kunnen ze lekker drogen.

O ja zei onmisbare hulp toen ik rib gebroken had deze winter; ik heb ook ff de was (5 machines schat ik) die ophing afgehaald en opgevouwen.

Conclusie? Mijn onmisbare hulp en ik hebben welgeteld 1 overeenkomst. We doen allebei werk waar we gelukkig van worden.

Had ik al verteld dat onmisbare hulp soms ongevraagd mijn voorraadkast reorganiseert? Dan staat de pasta bij de pasta, de jam bij de jam enz

Mijn onmisbare hulp weet precies wat de goede schoonmaakspullen zijn. Grijze toversponsjes van de Action bijvoorbeeld.

Je moet ook een tennisbal erbij doen zei onmisbare hulp toen ik 2 platte hoofdkussens uit de wasmachine haalde.

Overal mieren in huis. Waar is onmisbare hulp?

Dag voordat ze komt zeg ik tegen kids; "onmisbare hulp zuigt alles op wat nog op de grond ligt en gooit alles weg wat niet opgeruimd is".

Dochter kotst auto onder en zegt dan bel je onmisbare hulp toch? Als ik in de lach schiet zegt ze #grapje maar ze kan toch goed schoonmaken?

Niemand is onmisbaar. Maarre, onmisbare hulp heeft briefje achtergelaten dat ze pas over 5 weken weer komt. #hoemoetdatnu? #geentijdoftalent

Ik wil al jaren 3 kastjes in woonkamer verven of behangen. Onmisbare hulp zegt als die kastjes bij mij hadden gestaan was dat al 3x gebeurd.