Laatste deel Aardkinderen van J.M. Auel
Het lied van de grotten. Het 6e en laatste deel van de Aardkinderen is gisteren uitgekomen. Ik vernam het via @miepmiepzoef, heel informatief dat twitter, want ik wist helemaal niet dat er nog een deel zou komen....

Beloofd een leuk boek te worden, waarin Ayla worstelt met de combinatie moederschap, Jondolar en haar spirituele roeping. Gna gna, waar hebben we dat eerder gehoord?

Ik ga eerst de oude delen maar weer eens lezen. Zo lang geleden.... Kan ik me weer helemaal inleven in oude tijden (geen kernrampen, geen vliegtuigen die bombarderen) en genieten van de boeiende geschiedenislessen. Poosje geleden was ik in Italiƫ in een grot, daar lagen honderden botten van holeberen. Als je de "stam van de holebeer" gelezen hebt is dat net wat indrukwekkender!