Knoopje voor verstelbare ketting

Update woensdag 30 januari:Zo gaan die knoopjes dus!
Ik dacht al dat het 2 simpele knoopjes waren. Maar ben op het verkeerde been gezet door Pinterest...... iets met 2x doorhalen dacht ik daar gezien te hebben. Ging toen bewust op zoek naar die dubbele doorhaal. En opdat ik het niet zo vergeten gelijk in blogje geblubd (zie hieronder doorgestreept).
Dus nu filmpje gemaakt opdat ik het echt niet meer vergeet!

Update donderdag 30 april 2015:
Krijg op het filmpje reacties dat ze deze simpele knoop niet snappen.......
Misschien dat het wèl lukt als je goed naar de intro-foto van het filmpje kijkt?Tsja, tig kettingen geknoopt meer dan 15 jaar geleden. 2 knoopjes in de ketting waarbij je de draad kon verschuiven zodat je een verstelbare ketting had. Maar hoe ging het ook alweer?
Ik had hem voorbij zien schuiven op Pinterest, maar kon het niet meer terugvinden.
Even googlen bracht mij bij www.goeievraag.nl met dit antwoord (de 2e heb ik gevolgd).Snel fotootje gemaakt om het even vast te leggen voor mezelf. Dan hoef ik de volgende keer niet meer te googlen. Zal ik hem gelijk even pinnen voor jullie. Op mijn bord DIY.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten