Vosjes? Ja echt vosjes!

Ik heb een traktatie-bouwplaat met een vosje uitgewerkt.
Een vos? Ja een vos! Sinds wanneer volg ik trends? Ben ik daar niet veel te laat mee? Hylkia voorspelde meer dan 3 jaar geleden al dat vosjes de nieuwe uiltjes zouden worden....

Nou, dat ging zo.
Ik zag deze free-printable, net nadat ik luxe kartonnen pillendoosjes in mijn webwinkel had gezet. Altijd gedacht dat zo'n ronde vouw fabrieksmatig gerild moet zijn. Maar dat ging eigenlijk best goed zonder fabrieksril. Omdat een traktatie met thema circus nog ontbreekt in mijn collectie bouwplaten ging ik aan de slag. Schetste ook een vosje en monster met balpen toen ik aan de telefoon zat.


Toen las ik dit van Octaview en dacht, bof ik maak gewoon een vosje.
Zodoende.
Herkenbaar wat Octavie schrijft, ook deze over inspiratie. Ik ga zelden naar beurzen, teveel indrukken voor mijn toch al overvolle hoofd. De ontwerpmoed zakt me dan in de schoenen. Ik krijg er hoofdpijn van. Alles bestaat al. Ik lees om dezelfde reden ook weinig blogs of tijdschriften over ontwerpen met illustraties en foto's. Ga nooit bewust op zoek naar inspiratie. Inspiratie komt vanzelf. Zoiets.
Gelukkig herkennen meer mensen dit. Zoals Ingrid die het zo prachtig vormgegeven heeft in haar blog.

Overigens zit er al een poos een vos in de collectie.

Geen eigen ontwerp maar een ontwerp van project zelf. En geeneens een vos. Red bear noemen ze hem daar.......

Doosje is naar de drukker en zal t.z.t te vinden zijn op:
www.artoek.nl/verkleedwinkel/kadodoosje-vos.html.