Remake oud filmpje

Hoogste tijd voor een nieuw filmpje van dit simpele knoopwerkje...

In 2013 zette ik een geheugensteuntje voor het knopen van een verstelbare sluiting van een veter op YouTube. Niet wetende dat ie de 100.000 views zou aantikken, anders had ik de knoop zelf beter in beeld gebracht. In de tekst bij het filmpje had ik later nog een verwijzing gemaakt naar foto's met uitleg maar gezien de reacties leest niemand dat.
Dus nu verwijs ik in het oude filmpje naar het nieuwe filmpje en zou het toch iedereen moeten lukken.


Da's iets wat ik niet begrijp. Verontwaardigde reacties onder filmpjes die je gratis kunt bekijken. Nou valt het bij dit filmpje nogal mee. Bij filmpjes van mijn dochter die op 9-jarige leeftijd enthousiast begon op YouTube worden ze zelfs boos. Het boeit haar gelukkig niets. Dan snappen ze het niet mama. En dat klopt. Hoe moeilijker het werkje, hoe meer vervelende reacties.