Nageluk

Mijn dochter van 13 is dol op nagellak. Ze heeft maar liefst 79 flesjes en al een paar verboden-nagellak-te-kopen periodes achter de rug. Ik had dat vroeger niet. Ik vermoed dat het de schuld is van de Action. Daar schijn je 3 flesjes voor 1 euro te kunnen kopen.
Het huis stinkt hier regelmatig naar remover. Maar dan heb je ook wat. Mooie nagels. En het is een gezellige tijdbesteding met dr vriendinnen. En kleine zusjes en nichtjes laten zich graag behandelen zoals je hier op de foto's ziet.
Voor dat kleine zusjes heb ik laatst adsense op haar goedbekeken kikker-vouw-filmpje gezet. Toen ik meldde dat daar een halve euro op binnengekomen was kreeg oudste dollartekens in haar ogen. Mam, dat heb jij op jouw traktatieblog toch ook, advertenties? Ja, antwoord ik, en als je dat goed doet kun je daar wel een klein zakcentje aan overhouden. Nou, dan ga ik bloggen over nagels!
Zo gezegd zo gedaan; dit is haar nagelblog. Moeders houdt zich in om zich er niet teveel mee te bemoeien. Bijvoorbeeld dat ik hem bij start (nog wit, eenvoudig en een strak lettertype) mooier vond. En dat ze de labels eigenlijk niet als zoekwoordenfoefje moet gebruiken. En een van deze fotootjes bij haar eerste blogje post zetten weigerde ze. Vandaar dat ze hier staan.


Inspiratie haalt ze al tijden bij Pinterest. En ze hoopt op een boel volgers.

N a g e l u k 
Mooie naam hè? Die komt van @mijnespuntcom. Die kun je daar voor inhuren.