Leeslijst van blogs

Bekentenis: Ik volg NUL blogs.

Foto van Maandagdaandag
Ik volg wèl bloggers op Twitter. En als ze een nieuwe blogpost twitteren als ik online ben, de titel me aanspreekt dan klik ik door en lees.
Verder lees ik zelden Engels. Kost me teveel moeite om te begrijpen.
Daar voel ik me wel eens schuldig over. Maar ik lees nu eenmaal niet zo veel, om in Mulisch's woorden te spreken: "Ik heb geen tijd om te lezen. Ik moet schrijven."

Toch heb ik maar liefst 7 blogs voor jullie die ik momenteel met enige regelmaat lees. Wat niet wil zeggen dat ik alles van ze lees, bij lange na niet.
www.octaview.nl
Ik zou ook best in een afgelegen huisje willen wonen met wat meer beestjes om me heen. En dan de hele dag een beetje tekenen, bloggen en taarten bakken.

www.eljadaae.nl
Ik geloof dat ik die lees vanwege de geruststellende gedachtes over marketing. En om even gezellig wat te kletsen. De virtuele collega.

www.jacobjanvoerman.nl
Vond ik poos geleden te zweverig. Daar ben ik te nuchter voor. Niet lullen maar poetsen. Tegenwoordig steeds meer een spiegel. Het geworstel met de commercie, de zin van het leven, ondernemen, vriendschap, geweten, authenticiteit enz. Daarom heb ik hem uitgenodigd om over Zen te schrijven.

http://maandagdaandag.blogspot.nl/
Prachtige foto's over het gezinsleven. Het geluk straalt er vanaf. Geen idee hoe ze het voor elkaar krijgt. Heeft hele mooie lieve kinderen, is een steengoede fotograaf, het is er altijd mooi weer, heeft een goede smaak qua kleding en inrichting, doet alleen maar leuke activiteiten? Of zal het de camera zijn die ze gebruikt? Geintje, die laatste.

www.bartvandebiezen.com
Sinds ik door Elja Daae gewezen werd op het artikel "knoei niet met broodkruimels" ben ik een aanbidder fan. Eindelijk iemand die hetzelfde denkt over lineaire navigatie en dat je je moet richten op waar de bezoeker naar toe wilt, niet waar hij vandaan komt. Gelukkig blogt hij niet zoveel, zodat hij goed te volgen is ;-).

www.deblogacademie.nl
Ik ben dol op het ontplofgehalte, het directe, de openheid en eerlijkheid van Kitty Kilian.

http://zenoemenhetdesignthinking.wordpress.com/
Iemand waar ik van leer. Dat is zeldzaam. Want meestal vogel ik het zelf uit.

Veel leesplezier!