Filmpjesweekend

Maar liefst 3 youtube-filmpjes gemaakt dit weekend.

De jongste hier is in de weer met Lego-filmpjes maken. Met iStopMotion kan ze dat helemaal zelf doen. Ik heb alleen een YouTube account voor haar aan hoeven te maken, want uploaden naar YouTube ging wat lastig zonder account.Hier is ze meerdere dagen mee bezig geweest. Wc-rollen zijn door haar zus neergezet.
Let op; poppetje kleedt zich o.a. echt aan, de tv gaat aan en uit, en er komt een brood uit de oven dat er nooit in gezeten kan hebben.

Ik meldde haar dat haar kikkerfilmpje inmiddels meer dan 75.000x bekeken is. En ze wilde gelijk deze vleermuis doen. Maar het lukte niet. Bij stap 4 naar 5 liepen we steeds vast. Ik herinnerde me een opmerking op twitter over de Waldorf lantaarn, dat dat ieder jaar opnieuw weer lastig is. Et voila, die gingen we dan maar doen. Zij het niet op de officiële manier. Want die gaat uit van een cirkel.Dochter is cameravrouw. Ze houdt van inzoomen :-). En let op de kersttrui.

En toen was ik toch bezig. Vorige week werd ik er door de sprookjesjuf aan herinnerd dat ik 3 jaar geleden een vingerbrei-filmpje had beloofd..........