Nieuwjaarskaarten


Kerstkaarten. Als ik op tijd ben geweest met iets bedenken verstuur ik ze. Anders sla ik over*. De consuminderaar in mij vind het rondpompen van standaard drukwerk verspilling. Maar ontvangt wel graag een kaartje waar iets van de verzender zelf in zit. Al is het maar dat er een handgeschreven wens op staat.

  

Momenteel schijnen de kleurboeken voor volwassenen niet aan te slepen te zijn. Al grappend op Twitter dat dat niets voor mij is omdat ik nooit binnen de lijntjes kan blijven schetste ik wat grote inkleurletters. Op datzelfde papiertje stonden al wat kerstgroeten. Oudste dochter vroeg enthousiast of inkleurkaarten ging maken. Et voila.


Op deze pagina staat de downloadlink voor de pdf. Gratis. Je hoeft er geeneens een tweet voor te sturen. Mooi op wat dikker papier. Maak het helemaal af met een zelfgemaakte envelop.
Geen geduld om zelf te kleuren? Laat de kinderen het doen. Of laat de ontvanger gewoon zelf bepalen welke kleur 2015 krijgt.

Te laat met de kerstkaarten? Dit zijn bewust nieuwsjaarkaarten. Die kun je ook na de kerst versturen!* Vorig jaar had ik een Queenbee-kerstkaart willen versturen. Maar Queenbee stond niet zoals gepland in de App Store met kerst :-(. En ik vrees dat we het dit jaar nèt niet halen met de volledige versie van de multiplayer.
Wat? Nog niet gedownload? Nu doen. Tenzij je geen iPhone, iPad of iPod hebt, dan moet je nog even wachten tot ergens in 2015.


Update; lees je dit artikel te laat?
Geen nood, er is inmiddels een nieuwe inkleur-nieuwjaarskaart!