Knikkerzak roodborstje

Eindelijk weer eens iets nieuws van stof in de webwinkel: een knikkerzak met roodborstje.


In de beginjaren gebeurde dat toch vaker. En ging het makkelijker.
Toen verkocht ik grotere aantallen en ging er nog regelmatig een vrijwilliger naar het project om ze te helpen met nieuwe patronen en modellen. Dat is niet meer. En vanaf een 2D-tekening via de mail iets duidelijk proberen te maken is lastig aan naaisters die niet als "ontwerpers" geschoold zijn. Dat weet ik nog wel van toen ik lang geleden stage liep bij een speelgoedfabriek in Sri Lanka.

Ik probeer het niet te moeilijk te maken voor ze. De knikkerzak is een bestaand product in mijn webwinkel. Ik wil hem in een andere kleurstelling, met een andere applicatie er op.
De applicatie heb ik op ware grootte doorgemaild. Dit was het eerste resultaat, foto gemaild vanaf het atelier met de print van mij ernaast.


Daarna kwam na schriftelijke aanwijzingen mijnerzijds deze.


Die ik ondanks dat ik hem nog niet 100% perfect vond accepteerde.
Et voila, zo is ie geproduceerd en staat ie in de winkel. Een iets dikker roodborstje dan bedoeld.