Keramiekcursus

Ik heb geen bucketlijst. Maar leren pottenbakken is iets dat er al zeker 25 jaar op stond. Afgelopen jaar eindelijk begonnen aan een cursus. Het is lastiger dan ik dacht. Vrij werken (gewoon een beetje kleien) is wel zo ontspannend. En het ge-experimenteer met glazuren vind ik het allerleukste.

Omdat het de hoogste tijd is dat ik op mijn kletsblog weer eens wat (vrolijkers) post ga ik vandaag mijn baksels showen:

De allereerste gedraaide potjes uit de oven.

Het huisnummerbordje van strijkkralen vervangen

Jozef is tijdens het bakken op Maria gevallen. Zijn hoofd lag eraf en Maria had haar arm gebroken.
Voor de zekerheid een fotootje gemaakt na de reparatie en voor de 2e bakronde. Ik was bang dat ze het niet zouden overleven.

Heelhuids op de oven gekomen.

Gisteren uit de oven gekomen; 2 cake-schaaltjes, een engeltje voor bij de kerststal en een kommetje.