Nieuwsbrieven archief

Vandaag ik ontdekte ik hoe ik de nieuwsbrieven, verstuurd met www.ymlp.com, online kan zetten.

Nieuwsbrieven:

Jammer genoeg is het voor de oudere nieuwsbrieven niet zo makkelijk om ze in een archief te tonen. Die werden nog handmatig verstuurd. Aan 100 geadresseerden per keer, want meer mocht op een gegeven moment niet meer. Hedentendage zou dat betekenen dat ik 46 mailtjes moet versturen, en per mailtje 100 adressen moet selecteren. #arbeidsintensief

Soms heb ik wel heimwee naar die oude tijd. Meer dan 90% van de ontvangers klikte door naar de website. Zelden een uitschrijver. En als iemand zich afmeldde dan kreeg ik een verontschuldigend mailtje dat de kids te groot werden.

Als het goed is, is bovenstaande feed up to date. Maar je kunt ook hier kijken; nieuwsbrievenarchief van sprookjeswinkel Artoek.