Bine Brändle

Op de terugweg van de vakantie langs een Duitse vriendin in Zwitserland geweest. Ik vroeg haar of ze me nog eens de site kon doorgeven van een kinderboekenillustratrice waarop ik een hele poos geleden ademloos een kijkje in een huis heb gezien. Bleek deze dame, Bine Brändle, al een knutselboek en een tv-programma gemaakt te hebben. En mijn vriendin had allerlei dingetjes gemaakt geïnspireerd op dat boek. Hier de badkamer van Bine:


Doet een beetje pijn, die mooie foto's. De inrichting hier is een ondergeschoven kindje. Ik weet wel allemaal hoe ik het zou willen, mijn handen kriebelen regelmatig om aan de slag gedaan, maar ik doe het gewoonweg niet. Ik roep hard dat ik daar geen tijd voor heb met Artoek en een gezin. Maar het kan blijkbaar wel!Op haar site, www.bine-braendle.de, kun je nog veel meer projecten van haar zien.


Het boek heb ik meegenomen naar Nederland. Verrukt heb ik het doorgebladerd en plaatjes gekeken -het is Duitstalig-, en ik heb weer een boel inspiratie opgedaan. Maar of ik er wat van ga uitvoeren? Ik vrees het ergste.

Het boek is in Nederland te koop bij bol.com.