Aanmodder moestuin

Eens even kijken of het lukt. Blogje in de tuin maken met de ipad inclusief foto's.
Na paar dagen warmte is het moes flink gegroeid 🌱🍃🌿☘


Op de oprit. Aardpeertjes van de Lidl die ik er in maart instopte zijn opgekomen. De salie staat in bloei, de rozemarijn heeft nog wat tijd nodig en de druif die naar het balkon gaat is ranken aan het maken.


Op de oprit. Van de snijbiet is alweer 2x geoogst. Tot mijn verrassing bleek het een 2-jarige plant. Erachter staat een laurierstruik.


De munt en citroenmelisse woekert alweer lekker rondom de kippenren. En zoals ieder jaar komen er zonnebloemen en pompoenplanten op uit het gemorste kippenvoer.


De daslook heeft voor dit seizoen zijn langste tijd alweer gehad en wordt overruled door de lampionplant. Ik zette ooit 1 lampionplantje in de tuin, nu woekert ie zelfs tot 3 huizen verderop.


Een boerenkoolplantje dat maar niet wilde groeien afgelopen seizoen staat nu in bloei. Ik moet dit stukje eens reorganiseren. Snijbiet, salie, munt, bieslook, wilde niet eetbare aardbei, alles groeit er door elkaar. Tegen de lelijke schutting staat gojibes. Die groeit gelukkig snel en wordt heel hoog.


2 tomatenplantjes bij het vijvertje gezet. Alle voorgetrokken plantjes (bonen, tomaten, courgette, oostindische kers, spruiten) hebben kris kras een plaatsje gekregen en her en der zijn wat zaadjes rechtstreeks de grond ingegaan. Dat komt al op.

Eigenlijk wilde ik vandaag een foto van onkruid maken voor mijn andere blog. Maar daar heb ik een oude foto gebruikt.....