Tv kijken

Wij hebben zo'n flatscreen, met afstandsbediening. Vijf luidsprekers met bijbehorend kastje van Harman-kardon, plus afstandsbediening. Een Asrock-iets, met bijbehorende afstandsbediening. En nog iets van Amino, met afstandsbediening. Twee 3D brilletjes. Ook hebben we al jaren een all-in-1 afstandsbediening. Maar die is na de laatste wisseling van apparaten niet meer hergeprogrammeerd.
Daarmee kunnen we digitaal tv kijken, filmpjes en foto's vanaf de computer zien, programma's opnemen, uitzending gemist kijken, filmpjes en foto's vanaf een dvd kijken en wat al niet meer. Allemaal met perfect geluid.

Kunnen we.

De achterste 2 luidsprekers zijn niet aangesloten. Omdat ik de meubels in de huiskamer 8 maanden geleden heb verschoven. Als ik tv wil kijken heb ik 3 afstandsbedieningen nodig. In de juiste volgorde moet ik ze aan zetten. Het duurt 2 minuten voordat de boel gesynchroniseerd is. Het geluid van de tv moet ik uitzetten anders hoor ik echo. Het andere geluid loopt iets voor op het beeld. Het verschil was eerst nog groter, maar na uren gepriegel is dat verbeterd. Als ik wil schakelen naar een ander net valt het geluid 4x weg.
Als de kinderen een filmpje moeten willen kijken kost dat 20 minuten van mijn werktijd. En dan ben ik best handig. Voor een vrouw.
Ik vergeet de WII en X-box. Maar die kunnen de kinderen zelf bedienen.
Foto's kijken heb ik nog niet uitgeprobeerd.

Een man en zijn tv. Homer Simpson.

Nee, mijn man is geen consuminderaar.
Gelukkig kijk ik niet veel tv. Man ook niet overigens.