Iphone hoesjes

Toen ik binnen een halfjaar tijd als consuminderaar mijn 3e iPhone-hoesje kocht wist ik het, ik moet ze zelf laten maken en gaan verkopen. De eerste, met een trekstrookje, daar gleed de iPhone na 3 weken gebruik veels te makkelijk uit. In de tweede zat ie goed klem, maar dat ding was oerlelijk. Dus liet ik me verleiden tot een hele mooie vilten. Maar die was a. bedoeld om aan een keycord te hangen, of b. op maat gemaakt voor de oudere, iets dikkere, iPhone. Dus toen ik voor de derde keer mijn iPhone los in mijn handtas vond ben ik weer teruggegaan naar de oerlelijke hoes.

Bovendien vind ik het bij, telefoon in de handtas, niet handig dat er een deel open is. Dat deel van de iPhone is onbeschermd en er komt makkelijk stof en vuil in het hoesje.
Blijft staan dat een iPhone-hoesje een vreemd artikel is voor www.artoek.nl. Dat heb ik opgelost door de hoesjes te verkleden als pinguin en kikker.... Wat vinden jullie ervan?


Toen de samples binnenkwamen dacht ik, die kikker is goed, maar oogjes/snaveltjes van de pinguin moet ik toch iets verschuiven. Met de tekening ernaast bleek ik dat al zo bedacht te hebben....
Toch nog maar een lus eraan laten maken. Zodat ie behalve in de handtas ook aan de broekruim of sleutelhanger kan. En een beetje extra bescherming in de vorm van vulling kan ook geen kwaad.
Oudste (in bezit van mijn oude HTC) heeft de pinguin ingepikt.

Binnenkort (hoop ik) te koop bij www.artoek.nl
Interesse om ook te verkopen? Laat weten!

PS Een pinguin die geen natte voeten wil: