Over naar naai-patronen

Toen ik deze schreef was ik al aan het twijfelen of ik op zoek moest naar een nieuw naai-atelier. Nadat van de zomer bleek dat mijn winkelhost ermee gaat stoppen was die twijfel over. De rest van de voorraad verkopen en dan per 1-7-2020 de stekker eruit...

Maar ja. Dat stoeien met nieuwe winkelsoftware vind ik toch ook wel weer leuk. En door de jaren heen zo vaak vraag gehad naar de patronen dat ik besloten heb om Artoek als webwinkeltje voor erbij aan te houden. Met de verkleedkleren als download. Zodat je ze zelf kunt maken. Zover dat mogelijk is natuurlijk. Niet alles is op een A4tje te vatten.

Vandaag het kabouterjurkje uitgewerkt. Een van mijn lievelings omdat je het jaren door kunt dragen, ook als gewoon jurkje! Het peuterprinsjesje is hetzelfde ontwerp.

Klantkiekjes van dit jurkje:


Nou ja, die laatste niet. Da's mijn eigen dochter lang gelee...

Wil je nog stoffen kleren? Op de kabouterkleren na is er nog volop! En op = op.
www.artoek.nl